Društvena prodaja

Pretvori online dijeljenje u svakodnevne uplate

Mirna Smidt
Petra Puntaric
Petra Plohl Vlaic
Stella Vlakic
Eva Simona Kulenovic
Radmila Igrutinović
Pogledalo više od 150 poduzetnika
O MENI SI MOGLA ČITATI U
Večernji list
Tea Zavacki | Društvena prodaja

Ako si poduzetnik i:

ovo je program za tebe!

Sadržaj programa

Svi moduli i sadržaj bit će dostupni na jednom mjestu u obliku digitalne platforme.

Modul 1: Prodaja kao razgovor | 18.06. 10:00 - 12:00

Većina poduzetnika ne prodaje dovoljno često i to zato što ne znaju što reći o svojoj ponudi. Kao netko tko prodaje iste programe već godinama, pokazat ću ti kako (i gdje) pričati o svojoj ponudi na uvijek zanimljiv i aktualan način. Nakon ovog modula imat ćeš popis poruka, formata i poziva na akciju koji će učinkovito prodavati tvoju ponudu – svaki dan.

Jednom kada dosljedno prodaješ jednu ponudu, vrijeme je da prijeđemo na napredne prodajne vještine. U ovom modulu pokazat ću ti kako prodavati dvije ili više ponuda istovremeno – na jasan i strateški mudar način. Također, pričat ćemo o najvažnijim mentalnim okidačima i učinkovitom upravljanju pažnjom u zasićenom online svijetu.

Svakodnevne uplate možda zvuče uzbudljivo, no to ne znači da nužno želiš prodavati svaki dan. Ako potajno priželjkuješ biznis u kojem se tvoje ponude prodaju ‘same od sebe’ (i kad si ti na odmoru), ovaj modul će ti se svidjeti. U ovom modulu ćemo proći kroz 4 oblika pasivne prodaje i konkretne načine kako je automatizirati.

Q&A termini

  • četvrtak 20.06. 16:00-17:30
  • četvrtak 27.06. 12:00-13:30
  • četvrtak 04.07. 10:00-11:30

Što je sve uključeno?

Kratki sažetak svega što je uključeno u program “Društvena prodaja”. Neke bonuse možeš otključati čim se pridružiš programu.

3 LIVE modula u trajanju do 120 min

Svaki modul bit će održan uživo u zakazanom terminu (vidi termine iznad). Nakon održavanja, snimka će biti dostupna na platformi za ponovno gledanje.

3 Q&A poziva u trajanju do 90 min

U svakom tjednu bit će održan i zajednički Q&A poziv na kojem ćeš moći postaviti svoja pitanja (termine pogledaj iznad).

Telegram grupa

Tijekom trajanja programa bit će aktivna Telegram grupa u kojoj ćeš se moći povezati i razmijeniti iskustva s drugim sudionicima. Grupa ne uključuje direktnu mentorsku podršku.

Neograničen pristup snimkama

Moduli će biti snimani i snimkama ćeš moći pristupiti neograničeno (sve dok program postoji). Snimke Q&A poziva će biti dostupne do 05.07.2024.

BONUS: Sljedećih tisuću

Neograničen pristup programu “Sljedećih tisuću” i sadržaju u sklopu njega.

BONUS: Planiraj kao CEO

Neograničen pristup programu “Planiraj kao CEO” i sadržaju u sklopu njega.

BONUS: Neodoljiva prodaja u inboxu

Neograničen pristup programu “Neodoljiva prodaja u inboxu” i sadržaju u sklopu njega.

Pridruži se programu Društvena prodaja i pretvori online dijeljenje u svakodnevne uplate.

Sudjeluj uživo od 17.06. do 05.07. i postani poduzetnica koja s lakoćom prodaje online.

JEDNOKRATNO PLAĆANJE
397,00€
nakon 17.06. cijena programa iznosit će 397,00€
Andrea Anić Dokmanović
Marija Balen
Anja Lordanic Mustac
Katarina Stanković
Marija Lelas
Monika Jagić, Poduzetnica i dizajnerica
Pridruži se više od 800 poduzetnica koje su prošle kroz #radimposvom programe
Andrea Anić Dokmanović
Marija Balen
Anja Lordanic Mustac
Katarina Stanković
Marija Lelas
Monika Jagić, Poduzetnica i dizajnerica
Pridruži se više od 800 poduzetnica koje su prošle kroz #radimposvom programe

Aaa Tea, ne znam kako opisati ovu bujicu ideja, optimizam koji si unijela u jedan ne tako zabavan period mog puta i lakoću s kojom već danas krećem u akciju, i to u one korake koji su mi se do jučer činili teški, besmisleni i neprimjenjivi za moj slučaj. Hvala ti sto puta za ovo iskustvo! Neću reći ‘standardno rasturila’ jer mi to nekako zvuči preslabo. Opet si ponovno oduševila i nadmašila sva očekivanja!

Želim s tobom podijeliti par dojmova. Kao prvo, oduševljena sam tobom! Daješ toliko vrijednosti uvijek (besplatno i kad se plaća). Osim što si izuzetno stručna i znaš odlično prenijeti znanje, uz to si i jako ugodna i imaš divnu energiju. Ova radionica mi je otvorila oči i dala konkretne načine (i tisuću ideja) koje smo odmah krenuli primjenjivati.

O Tei Zavacki

Tea Zavacki je biznis mentorica i osnivačica #radimposvom brenda koji okuplja ambiciozne poduzetnike, freelancere i kreativce iz cijele regije. Tein #radimposvom podcast jedan je od najslušanijih poslovnih podcasta u regiji te broji više 100.000 pregleda i preuzimanja na omiljenim podcast platformama. Kroz godine, Tea je radila s više od 800 poduzetnika u sklopu popularnih online programa među kojima je i #radimposvom AKADEMIJA – poslovna akademija za moderne poduzetnike. Teina misija je da svaki poduzetnik ima znanje, samopouzdanje i podršku graditi ludo uspješan posao 100% po svom, a rezultati njenih klijenata dokazuju da je to više nego moguće.

Tea Zavacki | Poslovna mentorica

Iskustva polaznika #radimposvom radionica

Znaš, sve i da sada ne ostvarim svoj cilj, znam da imam materijal koji će uvijek biti inspiracija za nove ideje. Imam raspisane kombinacije, što bi još mogla kreirati, ponuditi, dati vrijednost, kako biti još bolja podrška svojim klijenticama. Ne mogu ti dovoljno zahvaliti na ovom konceptu radionica. Nisam mislila da je ovo sve moguće otkriti!
Ideja imam gomilu! Samo prvi set coaching paketa mi je doneo 1000€ nakon dve nedelje (prvi dan sam odmah prodala coaching paket u vrednosti od 555€)! Radujem se nastavku i sledećoj radionici!
Ostvarila sam 1000€ pa sam skužila da mogu još toliko i evo – sad sam i to ostvarila!
Nakon što sam poslušala par tvojih podcasta, dobila sam ideju čija mi je implementacija donijela novih 1000€! Nakon što sam prisustvovala tvojoj radionici Sljedećih tisuću, nastavljam i dalje implementirati ideje i mogu te obavijestiti da sam na putu prema 2000€!
Teeea, znači – bez riječi sam. Kako je ovo moguće, što se događa? Ravno 30 sati nakon što sam saznala za pojam upsella i ravno 1000€ zarade. Pa nije moglo izravnije do sljedećih tisuću!
Radionica je bila ge-ni-jal-na! Nisam još na 1000, ali sam na 400, što je meni super rezultat budući da mi to još nije full-time posao pa sam stigla implementirati tek jednu od tisuću ideja s radionice – samo ponudila dva proizvoda kao paket i ljudi su super reagirali. Jedva čekam sve što slijedi u narednim mjesecima, a osobito iduće godine kada mi završava ugovor na full-time poslu i kreće prava #radimposvom era!
Dakle Tea, imam TOP upsell ponudu! Ide danas već na postojeću grupu mojih klijenata. Očekujem idući tjedan 2k. Znači, osjećaj uzbuđenja u želucu se javio, a to mi je jedan od pokazatelja da je ideja top. Hvala ti što si mi prodrmala vijuge da dođem do ove divne upsell ponude!
Hahaha ovi storiji su ludi. Ono što ovoj radionici sigurno ne treba je još preporuka! Nikad nisam vidjela tako entuzijastične preporuke. Idem je kupiti iako sam trenutno na 0 planova. FOMO prevladava! Svaka čast Tea.
Aaa Tea, ne znam kako opisati ovu bujicu ideja, optimizam koji si unijela u jedan ne tako zabavan period mog puta i lakoću s kojom već danas krećem u akciju, i to u one korake koji su mi se do jučer činili teški, besmisleni i neprimjenjivi za moj slučaj. Hvala ti sto puta za jučerašnje iskustvo! Neću reći ‘standardno rasturila’ jer mi to nekako zvuči preslabo. Opet si ponovno oduševila i nadmašila sva očekivanja! To je prava slika situacije i hvala ti na tome. Uvida je preeeviše, ali ono što definitivno zvoni kao ogromna prilika je obratiti se starim i postojećim klijenticama. Do jučer nijedna ideja za upsell, od jučer ne mogu prestati razmišljati o svim opcijama – predragocjeno! Pre pre!
Upsell, downsell, cross sell. I odvalila si s ponudom na kraju. Wow! Toliko logično, nenametljivo i neodoljivo za prihvatiti pa makar onu najmanju. To mi je cilj. Stvoriti neodoljivo dobro ponudu, onu koju je glupo odbiti! I taj downsell je zapravo jedna važna poveznica koja mi nedostaje. I naravno, to javljanje starim klijentima sam totalno zapustila, uopće to ne radim, tako da – osvježenje je tu!
Ajme Tea, znači ne znam kako mi nikada, ali NIKADA na pamet nije pao follow up! Kao prodavaču mi je izrazito neugodno tražiti feedback za proizvod jer imam osjećaj kao da žicam nešto haha. Ali iz perspektive kupca, totalno druga priča! Ne samo da daje dojam da se brineš o svojim kupcima i kvaliteti svoje usluge/proizvoda, nego ti ostavi onaj warm and fuzzy feeling nakon kupovine nečega što si ionako htio, ali nakon follow-upa ti je još draže što si kupila. Tek sada vidim koliko je bitno, možda zapravo najbitnije, imati newsletter zajednicu! Hvala ti na tome! Jedino o čemu sam ja razmišljala su bile nove niše i novi proizvodi. Vidjet ćemo što će biti kada se fokusiram na one koji su već kupili. Nadam se sljedećih 1000!

Imaš dodatnih pitanja?

Javi mi se e-mailom na tea@radimposvom.com.hr i zajedno ćemo istražiti je li program “Društvena prodaja” najbolji sljedeći korak za tebe.

Česta pitanja

Moram li za sudjelovanje u programu već imati vlastiti biznis?

Strategije o kojima pričamo primjenjive su ODMAH ako već imaš vlastiti biznis, prve klijente i početnu zajednicu na nekoj od platformi. No, čak i ako još nisi u toj fazi poslovanja, radi se o strategijama kojima ćeš se vraćati još godinama.

Jednom kada uložiš ovaj iznos, povrat novca nije moguć. Važno mi je da daš sve od sebe i primijeniš ove strategije jer kroz primjenu – dolaze i rezultati.

Ne mogu. Prenijet ću ti sve što znam, podijelit ću s tobom niz primjera, uključiti bonus alate za primjenu, no rezultati na kraju ovise o tebi. No, ako testiraš ove strategije i dosljedno se nastaviš pojavljivati za sebe i svoj biznis – ti postaješ svoja garancija.