Neodoljiva prodaja u inboxu

Prodaja koju volimo temelji se na razgovoru sa stvarnim ljudima i izgradnji odnosa.

Mirna Smidt
Petra Puntaric
Petra Plohl Vlaic
Stella Vlakic
Eva Simona Kulenovic
Radmila Igrutinović
Pogledalo više od 150 poduzetnika
O MENI SI MOGLA ČITATI U
Večernji list

Još uvijek se sjećam perioda u kojem mi je dopisivanje u inboxu izazivalo anksioznost.

Nisam znala kako opušteno dopisivanje pretvoriti u prodajni razgovor, u kojem trenutku ponuditi vlastitu uslugu ili kako razgovor učiniti neodoljivim da netko sam pita kako može raditi sa mnom. Mislila sam da je prodaja bljak i nisam željela zvučati očajno.

Nekoliko godina kasnije, inbox je glavno mjesto na kojem prodajem. Bez dodatnih poziva, nagovaranja, delegiranja prodaje ili skupog oglašavanja. Od kratkih webinara, preko online programa i MASTERMINDA, sve do privatnog mentoriranja – svaka prodaja događa se kroz razgovor u inboxu.

Želiš saznati kako i ti možeš prodavati jednako prirodno i neodoljivo?

Pridruži se programu u kojem te vodim u pozadinu svog prodajnog procesa i dijelim s tobom sve tajne neodoljive prodaje u inboxu.

Tea Zavacki | Neodoljiva prodaja u inboxu

Ako:

ovaj program je za tebe!

Prodaja može biti prirodna i uzbudljiva - kao dopisivanje 1:1

Danas obožavam neposrednu i prirodnu prodaju u inboxu i odgovaranje na poruke zadnja je stvar koju bih delegirala u vlastitom biznisu. Bez obzira na to osjećaš li se izgubljeno u stotinama poruka koje primaš ili je tvoj inbox trenutno prazan – ajmo to promijeniti zajedno!

Sadržaj programa:

1

Promjena mindseta

Jednostavna promjena mindseta nakon koje će prodaja 1:1 postati tvoja najdraža poslovna aktivnosti.

2

3 neodoljive strategije

3 neodoljive strategije uz koje će tvoj inbox uvijek biti pun onih najboljih “kako mogu raditi s tobom” poruka.

3

Osjećaj za trenutak

Kako pronaći pravi trenutak da u opuštenom dopisivanju spomeneš svoju uslugu ili proizvod – na najprirodniji mogući način.

4

Organizacijski trikovi

Organizacijski trikovi uz koje više nikada nećeš zaboraviti odgovoriti na prodajnu poruku ili napraviti follow-up.

5

Predlošci

Moji predlošci prodajnih poruka, kao i odgovori na potencijalne otpore i neočekivana pitanja u prodaji.

Iskustva polaznika #radimposvom radionica

Znaš, sve i da sada ne ostvarim svoj cilj, znam da imam materijal koji će uvijek biti inspiracija za nove ideje. Imam raspisane kombinacije, što bi još mogla kreirati, ponuditi, dati vrijednost, kako biti još bolja podrška svojim klijenticama. Ne mogu ti dovoljno zahvaliti na ovom konceptu radionica. Nisam mislila da je ovo sve moguće otkriti!
Ideja imam gomilu! Samo prvi set coaching paketa mi je doneo 1000€ nakon dve nedelje (prvi dan sam odmah prodala coaching paket u vrednosti od 555€)! Radujem se nastavku i sledećoj radionici!
Ostvarila sam 1000€ pa sam skužila da mogu još toliko i evo – sad sam i to ostvarila!
Nakon što sam poslušala par tvojih podcasta, dobila sam ideju čija mi je implementacija donijela novih 1000€! Nakon što sam prisustvovala tvojoj radionici Sljedećih tisuću, nastavljam i dalje implementirati ideje i mogu te obavijestiti da sam na putu prema 2000€!
Teeea, znači – bez riječi sam. Kako je ovo moguće, što se događa? Ravno 30 sati nakon što sam saznala za pojam upsella i ravno 1000€ zarade. Pa nije moglo izravnije do sljedećih tisuću!
Radionica je bila ge-ni-jal-na! Nisam još na 1000, ali sam na 400, što je meni super rezultat budući da mi to još nije full-time posao pa sam stigla implementirati tek jednu od tisuću ideja s radionice – samo ponudila dva proizvoda kao paket i ljudi su super reagirali. Jedva čekam sve što slijedi u narednim mjesecima, a osobito iduće godine kada mi završava ugovor na full-time poslu i kreće prava #radimposvom era!
Dakle Tea, imam TOP upsell ponudu! Ide danas već na postojeću grupu mojih klijenata. Očekujem idući tjedan 2k. Znači, osjećaj uzbuđenja u želucu se javio, a to mi je jedan od pokazatelja da je ideja top. Hvala ti što si mi prodrmala vijuge da dođem do ove divne upsell ponude!
Hahaha ovi storiji su ludi. Ono što ovoj radionici sigurno ne treba je još preporuka! Nikad nisam vidjela tako entuzijastične preporuke. Idem je kupiti iako sam trenutno na 0 planova. FOMO prevladava! Svaka čast Tea.
Aaa Tea, ne znam kako opisati ovu bujicu ideja, optimizam koji si unijela u jedan ne tako zabavan period mog puta i lakoću s kojom već danas krećem u akciju, i to u one korake koji su mi se do jučer činili teški, besmisleni i neprimjenjivi za moj slučaj. Hvala ti sto puta za jučerašnje iskustvo! Neću reći ‘standardno rasturila’ jer mi to nekako zvuči preslabo. Opet si ponovno oduševila i nadmašila sva očekivanja! To je prava slika situacije i hvala ti na tome. Uvida je preeeviše, ali ono što definitivno zvoni kao ogromna prilika je obratiti se starim i postojećim klijenticama. Do jučer nijedna ideja za upsell, od jučer ne mogu prestati razmišljati o svim opcijama – predragocjeno! Pre pre!
Upsell, downsell, cross sell. I odvalila si s ponudom na kraju. Wow! Toliko logično, nenametljivo i neodoljivo za prihvatiti pa makar onu najmanju. To mi je cilj. Stvoriti neodoljivo dobro ponudu, onu koju je glupo odbiti! I taj downsell je zapravo jedna važna poveznica koja mi nedostaje. I naravno, to javljanje starim klijentima sam totalno zapustila, uopće to ne radim, tako da – osvježenje je tu!
Ajme Tea, znači ne znam kako mi nikada, ali NIKADA na pamet nije pao follow up! Kao prodavaču mi je izrazito neugodno tražiti feedback za proizvod jer imam osjećaj kao da žicam nešto haha. Ali iz perspektive kupca, totalno druga priča! Ne samo da daje dojam da se brineš o svojim kupcima i kvaliteti svoje usluge/proizvoda, nego ti ostavi onaj warm and fuzzy feeling nakon kupovine nečega što si ionako htio, ali nakon follow-upa ti je još draže što si kupila. Tek sada vidim koliko je bitno, možda zapravo najbitnije, imati newsletter zajednicu! Hvala ti na tome! Jedino o čemu sam ja razmišljala su bile nove niše i novi proizvodi. Vidjet ćemo što će biti kada se fokusiram na one koji su već kupili. Nadam se sljedećih 1000!

O Tei Zavacki

Tea Zavacki je biznis mentorica i osnivačica #radimposvom brenda koji okuplja ambiciozne poduzetnike, freelancere i kreativce iz cijele regije. Tein #radimposvom podcast jedan je od najslušanijih poslovnih podcasta u regiji te broji više 100.000 pregleda i preuzimanja na omiljenim podcast platformama. Kroz godine, Tea je radila s više od 800 poduzetnika u sklopu popularnih online programa među kojima je i #radimposvom AKADEMIJA – poslovna akademija za moderne poduzetnike. Teina misija je da svaki poduzetnik ima znanje, samopouzdanje i podršku graditi ludo uspješan posao 100% po svom, a rezultati njenih klijenata dokazuju da je to više nego moguće.

Tea Zavacki | Poslovna mentorica

Jesi li spremna prodavati prirodno i sa samopouzdanjem?

Pristupi programu “Neodoljiva prodaja u inboxu” i počni prodavati već danas.

JEDNOKRATNO PLAĆANJE
97,00€
Mirna Smidt
Petra Puntaric
Petra Plohl Vlaic
Stella Vlakic
Eva Simona Kulenovic
Radmila Igrutinović
Program je pogledalo više od 150 poduzetnika
Mirna Smidt
Petra Puntaric
Petra Plohl Vlaic
Stella Vlakic
Eva Simona Kulenovic
Radmila Igrutinović
Program je pogledalo više 150 poduzetnika

Aaa Tea, ne znam kako opisati ovu bujicu ideja, optimizam koji si unijela u jedan ne tako zabavan period mog puta i lakoću s kojom već danas krećem u akciju, i to u one korake koji su mi se do jučer činili teški, besmisleni i neprimjenjivi za moj slučaj. Hvala ti sto puta za ovo iskustvo! Neću reći ‘standardno rasturila’ jer mi to nekako zvuči preslabo. Opet si ponovno oduševila i nadmašila sva očekivanja!

Želim s tobom podijeliti par dojmova. Kao prvo, oduševljena sam tobom! Daješ toliko vrijednosti uvijek (besplatno i kad se plaća). Osim što si izuzetno stručna i znaš odlično prenijeti znanje, uz to si i jako ugodna i imaš divnu energiju. Ova radionica mi je otvorila oči i dala konkretne načine (i tisuću ideja) koje smo odmah krenuli primjenjivati.

Imaš dodatnih pitanja?

Javi mi se e-mailom na tea@radimposvom.com.hr i zajedno ćemo istražiti je li program “Neodoljiva prodaja u inboxu” najbolji sljedeći korak za tebe.

Česta pitanja

Moram li za sudjelovanje u programu već imati vlastiti biznis?

Strategije o kojima pričamo primjenjive su ODMAH ako već imaš vlastiti biznis, prve klijente i početnu zajednicu na nekoj od platformi. No, čak i ako još nisi u toj fazi poslovanja, radi se o strategijama kojima ćeš se vraćati još godinama.

Jednom kada uložiš ovaj iznos, povrat novca nije moguć. Važno mi je da daš sve od sebe i primijeniš ove strategije jer kroz primjenu – dolaze i rezultati.

Ne mogu. Prenijet ću ti sve što znam, podijelit ću s tobom niz primjera, uključiti bonus alate za primjenu, no rezultati na kraju ovise o tebi. No, ako testiraš ove strategije i dosljedno se nastaviš pojavljivati za sebe i svoj biznis – ti postaješ svoja garancija.