#radimposvom PODCAST

Misija podcasta je podržati poduzetnike, freelancere, kreativce u izgradnji održivog i dugovječnog biznisa – po njihovom. U sklopu podcasta Tea dijeli inspirativne priče i odmah primjenjive strategije koje mijenjaju perspektivu i donose rezultate.

Pokreni video
epizoda
0 +
preuzimanja
50000 +
preuzimanja
30 k+
zemalja
0 +

Kategorije

Najgledanije epizode
#55 |
30/06/22
Slušaj na omiljenoj podcast aplikaciji

Što kažu slušatelji

@edin
Fantastično. Uživam u slušanju ovog podcasta. Tea, fantastična si!
@tea0312
Odličan podcast. Teu pratim već duže vrijeme, no podcast sam počela pratiti nedavno. Sviđa mi se što su epizode kratke, jasne i konkretne! Vidi se da ima znanja i iskustva. Preporučam!
Lela Marelica
Najbolja! Jednostavno najbolja! Hodajuća inspiracija koja uvijek i u pravom trenutku kaže pravu riječ i ubode u srž!
Sara Pozar
Jednostavno najbolja. Zbog nje ne samo da sam odlučila dati priliku podcastima i slušanju ovog formata, nego sam ga toliko zavoljela da mi je mikrofon bio sprema i prije službenog početka rada obrta. Tea nije osoba s kojom ćete imati jednosmjernu komunikaciju. Osim te supermoći da točno pogodi temu kad ti je najpotrebnija, nastavlja navijati za tebe i u DM-u. Da postoji još zvjezdica, dobila bi ih. Tea, you’re the best.
@Micibuki
Kad Tea priča imam utisak da se obraća meni u raznim fazama mog preduzetničkog puta. Rezultat je uvek isti – osećam da mogu i inspirisana sam da napravim sledeći korak. Najvrednije od svega je energija sa kojom deli – njen osmeh je zarazan a njeni saveti korisni, praktični i primenjivi već danas!
TeaS22
Vrijedno slušanja. Tea je jasna, sistematična, a dok je slušaš imaš dojam da možeš osvojiti svijet. Teme su istovremeno i biznis i životne te svakako primjenjive i za ne-poduzetnike. Svakom epizodom Tea te natjera na razmišljanje i propitkivanje nekih uvjerenja. Definitivno podcast kojem se uvijek iznova vraćam i zbog kojeg se veselim srijedi.

Najnovije

| #134
Ako tvoje uobičajene prodajne strategije ne funkcioniraju, to je zato što se ponašanje kupaca i klijenata u ljetnim mjesecima mijenja. Poslušaj ovu epizodu i učini ljeto vrućom sezonom u svom biznisu!
| #133
Poslušaj epizodu i otkrij koje jedno uvjerenje te dijeli od češće prodaje online.
| #132
Uzbuđeno lansiraš svoju ponudu da bi te s druge strane dočekalo…jedno veliko NIŠTA. Kada se tako nešto dogodi, obično počnemo preispitivati SVAKI i najmanji dio lansiranja. Je li poruka jasna, komuniciram li prema pravoj publici, rješava li ponuda pravi problem, je li cijena previsoka, jesam li pogriješila s trenutkom lansiranja, trebam li odustati? Umjesto odustajanja, poslušaj ovu epizodu!
| #131
U ovoj epizodi vodim vas kroz 2 pre-launch strategije koje će pripremiti temelje za najlakše (i najuspješnije) lansiranje do sada.
| #130
Prošli mjesec smo lansiranje nove web stranice proslavili uz 24-satni popust na omiljene #radimposvom programe. U ovoj epizodi dijelim sa tobom pozadinu jednog ovakvog lansiranja i što funkcionira, što NE funkcionira te kako slično lansiranje možete organizirati u sklopu vlastitog biznisa.
| #129
U ovoj epizodi dijelim tri konkretna primjera klijentica koje su primijenile savjete vezane uz povećanje prodaje i – ostvarile željene rezultate.
Ako te zanima kako je izgledao projekt izrade nove web stranice te što smo ovoga puta napravili drugačije, ova epizoda će ti se svidjeti.
| #127
Poslušaj epizodu i saznaj koja dva uvjerenja o konkurenciji dijelim s klijentima i zašto se, zahvaljujući njima, više ne uspoređujem s drugima.
| #126
Ako ti poduzetništvo nije lagano, to ne znači da nešto radiš krivo. Osjećam da je važno pričati o tome da poduzetništvo NIJE lagano, ali i da…postaje lakše kroz vrijeme. Poslušaj epizodu i saznaj zašto se isplati ustrajati u poduzetništvu.
Ako želiš 10× povećati svoje mjesečne i godišnje prihode – otkrit ću ti na što se trebaš fokusirati.