Sljedećih tisuću

Otkrij nove prilike u svom biznisu

Andrea Anić Dokmanović
Marija Balen
Anja Lordanic Mustac
Katarina Stanković
Marija Lelas
Monika Jagić, Poduzetnica i dizajnerica
Pogledalo više od 250 poduzetnika
O MENI SI MOGLA ČITATI U
Večernji list
Ne znaš od kuda će doći sljedeći prihodi? Nudiš samo jednu ponudu u svom biznisu? Osjećaš kao da svaki mjesec krećeš od nule?

Što kad bih ti rekla da u ovom trenutku u tvom biznisu postoji 1.000€ neostvarenih prihoda?

Bez obzira na to planiraš li prihode unaprijed ili prodaješ intuitivno, jednu stvar znam sigurno – kao poduzetnik u svakom trenutku možeš ponuditi vrijednost i ostvariti dodatne prihode. Jednom kada u svakom trenutku znaš kako ostvariti sljedećih 1.000€ – poduzetništvo postaje zabavno.

Kroz ovaj program zajedno ćemo analizirati tvoj biznis iz 5 različitih perspektiva s jednim zadatkom – otkriti barem jednu skrivenu priliku da ostvariš dodatnih 1.000€ u svom biznisu unutar sljedećih mjesec dana. Ove strategije nećeš primijeniti samo jednom. Svaka od njih nastavit će donositi prihode u tvom biznisu još godinama.

Tea Zavacki | Sljedećih tisuću
Tea Zavacki | Sljedećih tisuću

Za koga je ovaj program?

Ove strategije su jednako primjenjive u uslužnim, kao i u proizvodnim djelatnostima. Ako imaš prve kupce ili klijente i početnu zajednicu na nekoj platformi, već danas možeš zaroniti u program i ove strategije primijeniti u praksi.

Moja želja je da primijeniš barem jednu od 5 strategija, ostvariš dodatnih 1.000€ i 10x vratiš svoje ulaganje. Kako ti to zvuči?

Što se promijenilo u protekla četiri tjedna pitaš me?! Moj mozak hahahaha. Od osobe koja je bježala od prodaje kao vrag od tamjana, dobila sam toliko samopouzdanja i motivacije da slažem s UZBUĐENJEM ponude, nudim proizvode i pratim što najviše treba mojim klijenticama.
Moram ti reći da s takvom radošću uplaćujem i prisustvujem na tvojim radionicama. Na zadnjoj radionici sam bila oduševljena kako hendlaš grupu, kako si prirodna i koliko si prepuna informacija koje dijeliš bez kalkulacije… to se osjeti u tvom radu i vjerujem da nisam jedina kojoj je gušt kupiti nešto od tebe. Tvoje iskreno navijanje za nas ti se vraća kao bumerang, sigurna sam.
Hvala ti Tea! Doista si u meni pokrenula nešto divno!
Draga Tea, tvoje radionice su mi došle u onom kritičnom trenutku kada razmišljam o skaliranju svog brenda, a samim time i usluga. Od one prve, gdje još ne mogu vjerovati da sam ostvarila preko 700€ u mjesec dana! Jedva čekam da se bacim na analizu lansiranja! Kao kreativcu, ovo mi je bio najgori dio do sada. Sada imam neku novu perspektivu kako gledati na financije u biznisu. Hvala ti na svim rezultatima koje mi pomažeš ostvariti!
Hej Tea, ja sam danas prvi put baš radila s tobom (iako znam za tebe dugo) i oduševljena sam i tvojom energijom i vrednosti koju si dala. Jedva čekam snimak! Stvarno, da je ovo trajalo duplo, prijalo bi mi da na svako malo stanem i meditiram nad tim što si rekla. Radujem se nekom potencijalno daljem radu zajedno.
Želim s tobom podijeliti par dojmova. Kao prvo, oduševljena sam tobom! Daješ toliko vrijednosti uvijek (besplatno i kad se plaća). Osim što si izuzetno stručna i znaš odlično prenijeti znanje, uz to si i jako ugodna i imaš divnu energiju. Ova radionica mi je otvorila oči i dala konkretne načine (i tisuću ideja) koje smo odmah krenuli primjenjivati. Od sada ćemo uz skoro svaku ponudu u našem joga centru imati barem dvije opcije, na jesen dižemo cijene (to ćemo sad najaviti zbog onih koji škicaju dugo a još nisu kupili), imali smo odličnu mini kampanju s joga nakitom koji je bio u ograničenoj količini (već imamo kupce za sljedeću rundu)… jednostavno je bilo toliko motivirajuće i inspirirajuće i strateški pokriveno da nema druge nego da se proba (ako treba više puta) i – uspije! Baš si mi popunila rupe i dala dublje razumijevanje tako da sam neizmjerno zahvalna.
Hvala ti za sve danas! Ne samo za znanje nego i za način na koji si ga delila! Zarazila si me entuzijazmom oko smišljanja ponuda. Ranije sam na sklapanje ponude gledala kao na jedan vrlo (čitaj ‘isključivo’) ozbiljan proces sa puno promišljanja. A sad smo uneli i radost i igru u taj proces i jedva čekam da testiram sve ove strategije (jednu po jednu naravno).
Ajme Teaaaaa, follow up mi je uvijek bilo najteže napraviti, a jutros mi je došlo tako prirodno kao kad si ti povećala svoje cijene. Pa te strategije su ludiloooooooo. Samo ih lijepo treba zaključati u mozak. Ne znam što si napravila s ovom radionicom, ali vjerujem da ti inbox gori i neka je tako hahahah.
Aaa to mi radi, radionica je wauu! Puno materijala za učiti i raditi na sebi. Već sam krenuo primjenjivati metode. Nadam se sljedećih 1000€ u ovih mjesec dana!
Fascinantan mi je tvoj mozak i način na koji činiš prodaju tako zabavnom da svi jedva čekamo početi raditi. Hvala ti na transparentnosti, na pozitivnoj i zaraznoj energiji, na trudu koji ulažeš kako bi pomogla svima nama.
Ajme Tea, znači ne znam kako mi nikada, ali NIKADA na pamet nije pao follow up! Kao prodavaču mi je izrazito neugodno tražiti feedback za proizvod jer imam osjećaj kao da žicam nešto haha. Ali iz perspektive kupca, totalno druga priča! Ne samo da daje dojam da se brineš o svojim kupcima i kvaliteti svoje usluge/proizvoda, nego ti ostavi onaj warm and fuzzy feeling nakon kupovine nečega što si ionako htio, ali nakon follow-upa ti je još draže što si kupila. Tek sada vidim koliko je bitno, možda zapravo najbitnije, imati newsletter zajednicu! Hvala ti na tome! Jedino o čemu sam ja razmišljala su bile nove niše i novi proizvodi. Vidjet ćemo što će biti kada se fokusiram na one koji su već kupili. Nadam se sljedećih 1000!
Upsell, downsell, cross sell. I odvalila si s ponudom na kraju. Wow! Toliko logično, nenametljivo i neodoljivo za prihvatiti pa makar onu najmanju. To mi je cilj. Stvoriti neodoljivo dobro ponudu, onu koju je glupo odbiti! I taj downsell je zapravo jedna važna poveznica koja mi nedostaje. I naravno, to javljanje starim klijentima sam totalno zapustila, uopće to ne radim, tako da – osvježenje je tu!

Nakon što jednom vidiš potencijale svog biznisa na ovaj način, nećeš ih više moći ne vidjeti.

O Tei Zavacki

Tea Zavacki je biznis mentorica i osnivačica #radimposvom brenda koji okuplja ambiciozne poduzetnike, freelancere i kreativce iz cijele regije. Tein #radimposvom podcast jedan je od najslušanijih poslovnih podcasta u regiji te broji više 100.000 pregleda i preuzimanja na omiljenim podcast platformama. Kroz godine, Tea je radila s više od 800 poduzetnika u sklopu popularnih online programa među kojima je i #radimposvom AKADEMIJA – poslovna akademija za moderne poduzetnike. Teina misija je da svaki poduzetnik ima znanje, samopouzdanje i podršku graditi ludo uspješan posao 100% po svom, a rezultati njenih klijenata dokazuju da je to više nego moguće.

Tea Zavacki | Poslovna mentorica

Jesi li spremna otkriti 'sljedećih tisuću' u svom biznisu?

JEDNOKRATNO PLAĆANJE
97,00€
Andrea Anić Dokmanović
Marija Balen
Anja Lordanic Mustac
Katarina Stanković
Marija Lelas
Monika Jagić, Poduzetnica i dizajnerica
Pogledalo više od 250 poduzetnika
Andrea Anić Dokmanović
Marija Balen
Anja Lordanic Mustac
Katarina Stanković
Marija Lelas
Monika Jagić, Poduzetnica i dizajnerica
Pogledalo više od 250 poduzetnika

Kao prvo, oduševljena sam tobom! Daješ toliko vrijednosti uvijek (besplatno i kad se plaća). Osim što si izuzetno stručna i znaš odlično prenijeti znanje, uz to si i jako ugodna i imaš divnu energiju. Ova radionica mi je otvorila oči i dala konkretne načine (i tisuću ideja) koje smo odmah krenuli primjenjivati.

Teeea, znači – bez riječi sam. Kako je ovo moguće, što se događa? Samo 30 sati nakon što sam saznala za pojam ‘upsella’ sam ostvarila ravno 1000€ zarade. Pa nije moglo izravnije do sljedećih tisuću!

Ostvarila sam 1000€ pa sam skužila da mogu još toliko i evo – sad sam i to ostvarila!

Aaa Tea, ne znam kako opisati ovu bujicu ideja, optimizam koji si unijela u jedan ne tako zabavan period mog puta i lakoću s kojom već danas krećem u akciju, i to u one korake koji su mi se do jučer činili teški, besmisleni i neprimjenjivi za moj slučaj. Hvala ti sto puta za jučerašnje iskustvo! Neću reći ‘standardno rasturila’ jer mi to nekako zvuči preslabo. Opet si ponovno oduševila i nadmašila sva očekivanja! To je prava slika situacije i hvala ti na tome. Uvida je preeeviše, ali ono što definitivno zvoni kao ogromna prilika je obratiti se starim i postojećim klijenticama. Do jučer nijedna ideja za upsell, od jučer ne mogu prestati razmišljati o svim opcijama – predragocjeno! Pre pre!
Hahaha ovi storiji su ludi. Ono što ovoj radionici sigurno ne treba je još preporuka! Nikad nisam vidjela tako entuzijastične preporuke. Idem je kupiti iako sam trenutno na 0 planova. FOMO prevladava! Svaka čast Tea.
Dakle Tea, imam TOP upsell ponudu! Ide danas već na postojeću grupu mojih klijenata. Očekujem idući tjedan 2k. Znači, osjećaj uzbuđenja u želucu se javio, a to mi je jedan od pokazatelja da je ideja top. Hvala ti što si mi prodrmala vijuge da dođem do ove divne upsell ponude!
Radionica je bila ge-ni-jal-na! Nisam još na 1000, ali sam na 400, što je meni super rezultat budući da mi to još nije full-time posao pa sam stigla implementirati tek jednu od tisuću ideja s radionice – samo ponudila dva proizvoda kao paket i ljudi su super reagirali. Jedva čekam sve što slijedi u narednim mjesecima, a osobito iduće godine kada mi završava ugovor na full-time poslu i kreće prava #radimposvom era!
Teeea, znači – bez riječi sam. Kako je ovo moguće, što se događa? Ravno 30 sati nakon što sam saznala za pojam upsella i ravno 1000€ zarade. Pa nije moglo izravnije do sljedećih tisuću!
Nakon što sam poslušala par tvojih podcasta, dobila sam ideju čija mi je implementacija donijela novih 1000€! Nakon što sam prisustvovala tvojoj radionici Sljedećih tisuću, nastavljam i dalje implementirati ideje i mogu te obavijestiti da sam na putu prema 2000€!
Ostvarila sam 1000€ pa sam skužila da mogu još toliko i evo – sad sam i to ostvarila!
Ideja imam gomilu! Samo prvi set coaching paketa mi je doneo 1000€ nakon dve nedelje (prvi dan sam odmah prodala coaching paket u vrednosti od 555€)! Radujem se nastavku i sledećoj radionici!
Znaš, sve i da sada ne ostvarim svoj cilj, znam da imam materijal koji će uvijek biti inspiracija za nove ideje. Imam raspisane kombinacije, što bi još mogla kreirati, ponuditi, dati vrijednost, kako biti još bolja podrška svojim klijenticama. Ne mogu ti dovoljno zahvaliti na ovom konceptu radionica. Nisam mislila da je ovo sve moguće otkriti!

Imaš dodatnih pitanja?

Javi mi se e-mailom na tea@radimposvom.com.hr i zajedno ćemo istražiti je li program “Sljedećih tisuću” najbolji sljedeći korak za tebe.

Česta pitanja

Moram li za sudjelovanje u programu već imati vlastiti biznis?

Strategije o kojima pričamo primjenjive su ODMAH ako već imaš vlastiti biznis, prve klijente i
početnu zajednicu na nekoj od platformi. No, čak i ako još nisi u toj fazi poslovanja, radi se o strategijama
kojima ćeš se vraćati još godinama.

Jednom kada uložiš ovaj iznos, povrat novca nije moguć. Važno mi je da daš sve od sebe i
primijeniš ove strategije jer kroz primjenu – dolaze i rezultati.

Ne mogu. Prenijet ću ti sve što znam, podijelit ću s tobom niz primjera, uključiti bonus alate za primjenu, no rezultati na kraju ovise o tebi. No, ako testiraš ove strategije i dosljedno se nastaviš pojavljivati za sebe i svoj biznis – ti postaješ svoja garancija.